Betty Mol is GZ-psycholoog, orthopedagoog, en relatie- en gezinstherapeut. Zij doet individuele therapie, relatie- en gezinstherapie en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG).

Ik houd me aan de tarieven die de verschillende verzekeringen vergoeden per behandeling. Voor mensen die zelf de behandeling willen betalen, hanteer ik de NZa-tarieven. Wanneer iemand vanwege een duidelijke reden niet komt voor een afspraak wordt hierover overlegd en bij een geldige reden wordt er niets in rekening gebracht.

Ik heb contracten met de volgende zorgverzekeraars: CZ, VGZ, Menzis, Multizorg, DSW, Zilveren Kruis. De afzonderlijke zorgverzekeraars hanteren per behandeling hun eigen tarieven.

De wachttijd voor intake en daaropvolgende behandeling is tussen de 2 en 4 weken (BasisGGZ).

Het goedgekeurde kwaliteitsstatuut ligt ter inzake in de praktijk van Betty Mol.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

BIG registratie 99049629725

AGB code praktijk 94055542 / AGB code hulpverlener 94002747