Karolien Celis

Karolien Celis is psychiater en relatie- en gezinstherapeut (i.o.). Haar doelgroep is kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun gezin. Ze gelooft in de kracht van het gezin. Het hele gezin is dan ook welkom in de spreekkamer. Daarnaast heeft ze haar inbreng bij medisch psychiatrische diagnostiek/behandeling en kan ze medicamenteuze behandeling inzetten waar nodig.

Voor minderjarigen betalen de gemeentes de zorg. Karolien Celis heeft op dit moment geen contracten met de gemeentes. Via deze site brengen we u op de hoogte wanneer dit verandert. U kan wel terecht wanneer u de zorg zelf betaalt (100 euro per gesprek van een uur, inclusief verslaglegging).

Vanaf 18 jaar betalen de zorgverzekeraars de zorg. Karolien Celis heeft geen contracten met de zorgverzekeraars.

Dit betekent dat u de factuur zelf dient te betalen, maar dat u wel recht heeft op een gehele of gedeeltelijke vergoeding afhankelijk van uw verzekering. Heeft u een restitutie-verzekering dan wordt uw behandeling gewoon vergoed. Bij een naturapolis heeft u recht op een gedeeltelijke vergoeding.  Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Wanneer uw zorgverzekeraar een laag percentage vergoed, is er een eigen bijdrage van 10 euro per sessie. Voor mensen die zelf de behandeling willen betalen, is het uurtarief 100 euro per sessie van een uur (inclusief verslaglegging).

Hou er rekening mee dat voor behandeling in de GGZ het eigen risico aangesproken wordt.

Het goedgekeurde kwaliteitsstatuut van Karolien Celis is bij de praktijk op te vragen.

BIG registratie psychiater 59061099001

AGB-code praktijk 03037916/ AGB-code hulpverlener 03068186