Annette Heffels

Annette Heffels is GZ-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog. Zij doet zowel individuele therapie als relatie- en gezinstherapie.Zij is lid, supervisor, opleider en leertherapeut van de Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie (VGCt) en van de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie (NVRG). Naast haar werk voor de PDP schrijft Annette Heffels wekelijks over psychotherapie in het weekblad Margriet. Sinds begin jaren tachtig werkt Annette mee aan TV programma’s over psychotherapie. Daarnaast schreef zij een aantal boeken over onder andere relatietherapie, stiefgezinnen en pubers. Doordat Annette Heffels veel publiceert over haar vak krijgt ze vaak per brief of per e-mail vragen toegestuurd. Het is voor haar niet mogelijk om al die vragen te beantwoorden, door tijdgebrek, maar vooral ook omdat het moeilijk is om antwoord te geven op vaak heel complexe problemen zonder dat zij iemand gesproken heeft.

Ik houd me aan de tarieven die de verschillende verzekeringen vergoeden per behandeling. Voor mensen die zelf de behandeling willen betalen, hanteer ik de NZa-tarieven. Wanneer iemand vanwege een duidelijke reden niet komt voor een afspraak wordt hierover overlegd en bij een geldige reden wordt er niets in rekening gebracht.

Ik heb contracten met de volgende zorgverzekeraars: CZ, VGZ, Menzis, Multizorg, DSW, Zilveren Kruis. De afzonderlijke zorgverzekeraars hanteren per behandeling hun eigen tarieven.

De wachttijd voor intake en daaropvolgende behandeling is ongeveer 12 maanden.

Het goedgekeurde kwaliteitsstatuut ligt ter inzage in de praktijk van Annette Heffels

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

BIG registraties GZ-psycholoog 09025780825 / psychotherapeut 29025780816 / klinisch psycholoog 09025780825

AGB code praktijk 94000373 / AGB code hulpverlener 94000600

Annette Heffels