Tanja Quax

Ik ben Tanja Quax en ben werkzaam als GZ-psycholoog en Psychotherapeut (per oktober 2022).

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt binnen verschillende organisaties in zowel de arbeidshulpverlening, de basis-GGZ en met name de Specialistische GGZ. Ik heb veel ervaring opgedaan in het behandelen van stemmings-, angst-, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Daarbij heb ik me vooral gericht op het werken met volwassenen. Het werken met adolescenten (18+) en ouderen spreekt mij echter eveneens zeer aan.

Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam bij Zuyderland GGZ bij team angst- en stemming en bij team persoonlijkheid. Ik werk zowel in mijn eigen praktijk als bij Zuyderland met de cognitieve gedragstherapie, IPT, EMDR en schematherapie. Met name de schematherapie heeft mijn bijzondere interesse.

Ik werk binnen mijn eigen praktijk niet met contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat u de factuur zelf dient te betalen, maar dat u wel recht heeft op een gehele of gedeeltelijke vergoeding, afhankelijk van uw zorgverzekering. Heeft u een restitutie-verzekering dan wordt uw behandeling gewoon vergoed. Bij een naturapolis heeft u recht op een gedeeltelijke vergoeding en betaalt u daarbij een eigen bijdrage. Informeer uzelf daarover voor de start van het traject bij uw eigen zorgverzekeraar. Ik houd me aan de tarieven die zijn opgesteld door de NZa.

Wanneer u op de wachtlijst staat van de praktijk, zal ik als eerst (telefonisch/ beeldbel) contact met u zoeken. Dit met als doel voor mij om een eerste inschatting te maken of ik u verder kan helpen en voor u om te onderzoeken of u zich op uw gemak voelt bij mij als therapeut. Daarbij zal ik u verdere informatie geven over de vergoeding, beleid bij no-show, intake, behandeling en dergelijke. Als er geen contra-indicaties zijn, plannen we een afspraak voor de intake. Aan dit eerste contact zijn geen kosten verbonden.

BIG-registratie: 69912460825
AGB-code: 94010150

Tanja Quax