Contact

Psychotherapie Heuvelland
Beekstraat 52
6231 LH Meerssen
Tel: 043 – 4082045

e-mailadres: info@psychotherapieheuvelland.nl

Wij zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.
Wij kunnen soms niet meteen opnemen maar bellen u zo spoedig mogelijk –  doorgaans de volgende werkdag – terug als u uw contactgegevens inspreekt.

De gemiddelde wachttijd bij Psychotherapie Heuvelland is voor de basis GGZ 5 maanden en voor de specialistische GGZ 10 tot 12 maanden.

Crisis
In geval van een crisissituatie dient u contact op te nemen met uw huisarts of dienstdoende huisarts via de huisartsenpost. In overleg met de huisarts kan de crisisdienst van de GGZ worden ingeschakeld.

Procedure bij aanmelding
Als u zich bij ons wilt aanmelden, hebben wij in eerste instantie de verwijsbrief van uw huisarts nodig. Als de verwijsbrief akkoord is, zal de secretaresse contact met u opnemen om aanvullende gegevens te noteren en de aanmelding verder in orde te maken. Ons voordeurteam bekijkt daarna de gegevens en beoordeelt of wij u binnen de praktijk kunnen helpen. Als er nog vragen zijn, wordt u binnen een paar dagen teruggebeld. Als er geen vragen zijn en de aanmelding akkoord is, komt u op de wachtlijst. Zodra er plaats voor u is, nemen wij contact met u op voor het plannen van de intakeafspraak.

Wachttijd
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Parkeergelegenheid is er op het parkeerterrein van de Lidl, schuin tegenover het pand, op het parkeerterrein in de Steegstraat (beide € 0,70 per uur) en in de nabijgelegen parkeergarage in de Stationstraat. Wanneer u kosteloos wil parkeren is dat mogelijk bij het station of wat verderop in de Bunderstraat of in andere omliggende straten.