Daniëlle Theunissen

Daniëlle Theunissen is GZ-psycholoog en psychotherapeut. Haar specialisatie is cognitieve gedragstherapie bij jeugdigen en volwassenen. Verder doet zij EMDR-behandelingen bij jeugdigen. Zij ziet geregeld jong volwassenen en studenten in haar praktijk.

Zij is lid de NVP, de beroepsvereniging van  BIG-geregistreerde psychotherapeuten en lid van het NIP, Nederlandse instituut van psychologen.

Ik houd me aan de tarieven die de verschillende verzekeringen vergoeden per behandeling. Voor mensen die zelf de behandeling willen betalen, hanteer ik de NZa-tarieven. Wanneer iemand vanwege een duidelijke reden niet komt voor een afspraak wordt hierover overlegd en bij een geldige reden wordt er niets in rekening gebracht.

Ik heb contracten met de volgende zorgverzekeraars: CZ, VGZ, Menzis, Multizorg, DSW, Zilveren Kruis. De afzonderlijke zorgverzekeraars hanteren per behandeling hun eigen tarieven.

De wachttijd voor intake en daaropvolgende behandeling is tussen de 6 en 8 maanden.

Het goedgekeurde kwaliteitsstatuut ligt ter inzage in de praktijk van Daniëlle Theunissen.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

BIG registratie GZ-psycholoog 79052095825 / psychotherapeut 99052095816

AGB code praktijk 94055621 / AGB code hulpverlener 94002671

Daniëlle Theunissen