Nieuws

AANMELDSTOP

Op dit moment is het, vanwege te grote drukte, helaas niet mogelijk om nieuwe aanmeldingen aan te nemen voor de basis generalistische zorg. Deze aanmeldstop geldt voor behandeling bij een gecontracteerde hulpverlener. Het is wel mogelijk om u aan te melden voor behandeling bij een ongecontracteerde hulpverlener. Vraag in dat geval bij uw zorgverzekering na voor welke vergoeding u in aanmerking komt. Uw (ongecontracteerde) hulpverlener kan u daarbij helpen. De wachttijd voor intake- en behandeling bij een ongecontracteerde hulpverlener is 2 – 3 maanden, 

U kunt bij uw zorgverzekeraar vragen naar wachtlijstbemiddeling. Zij gaan dan voor u zoeken naar een psycholoog met zo kort mogelijke wachttijden.

Er is GEEN aanmeldstop voor de specialistische zorg. De wachttijd voor intake- en behandeling bedraagt 11 tot 14 maanden.

Deze informatie is geactualiseerd op 4-6-2024.

________________________________________________________

28 juli 2020: Het e-mailadres info@pdpnu.nl en alle daarvan afgeleide e-mailadressen met @pdpnu.nl zijn niet meer bereikbaar. Gebruik het adres: info@psychotherapieheuvelland.nl of de persoonsgebonden e-mailadressen met @psychotherapieheuvelland.nl.