Secretariaat

Het secretariaat wordt bemand door:

Marjo Frings-Latour

Amber Wolke (aanwezig op maandag en woensdag)

Wij zijn het beste telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.
Wij kunnen soms niet meteen opnemen maar bellen u zo spoedig mogelijk – doorgaans de volgende werkdag – terug als u uw contactgegevens inspreekt.

De gemiddelde wachttijd bij Psychotherapie Heuvelland is voor de basis GGZ 2 tot 5 maanden en voor de specialistische GGZ 6 tot 10 maanden.

Het e-mailadres info@pdpnu.nl en alle daarvan afgeleide e-mailadressen met @pdpnu.nl zijn niet meer bereikbaar. Gebruik het adres: info@psychotherapieheuvelland.nl of de persoonsgebonden e-mailadressen met @psychotherapieheuvelland.nl.

Aandachtspunten

  • Bij koorts, verkoudheid of andere griepverschijnselen blijft u thuis.
  • In de hal staat een tafel met desinfecteermiddel. Hier desinfecteert u uw handen.

Procedure bij aanmelding
Als u zich bij ons wilt aanmelden, hebben wij in eerste instantie de verwijsbrief van uw huisarts nodig. Als de verwijsbrief akkoord is, zal de secretaresse contact met u opnemen om aanvullende gegevens te noteren en de aanmelding verder in orde te maken. Ons voordeurteam bekijkt daarna de gegevens en beoordeelt of wij u binnen de praktijk kunnen helpen. Als er nog vragen zijn, wordt u of binnen een paar dagen teruggebeld. Als er geen vragen zijn en de aanmelding akkoord is, komt u op de wachtlijst. Zodra er plaats voor u is, nemen wij contact met u op voor het plannen van de intakeafspraak.