Sara Moors

Sara Moors is GZ-psychologe en psychotherapeute. Zij doet zowel individuele als echtpaarbehandelingen voor volwassenen en ouderen. Zij werkt met cognitieve gedragstherapie, EMDR, cliëntgerichte psychotherapie en schematherapie. Daarnaast heeft zij jarenlang gewerkt binnen de verpleeghuissector alwaar zij veel kennis heeft opgedaan over neurocognitieve stoornissen.

Ik houd me aan de tarieven die de verschillende verzekeringen vergoeden per behandeling. Voor mensen die zelf de behandeling willen betalen, hanteer ik de NZa-tarieven. Wanneer iemand vanwege een duidelijke reden niet komt voor een afspraak wordt hierover overlegd en bij een geldige reden wordt er niets in rekening gebracht.

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat u de factuur zelf dient te betalen maar dat u wel recht heeft op een gehele of gedeeltelijke vergoeding, afhankelijk van uw verzekering. Heeft u een restitutiepolis dan wordt uw behandeling gewoon vergoed. Bij een naturapolis heeft u recht op een gedeeltelijke vergoeding en betaalt u daarbij een eigen bijdrage. Informeer daarover bij uw eigen zorgverzekeraar.

Het goedgekeurde kwaliteitsstatuut ligt ter inzage in de praktijk van Sara Moors

De wachttijd voor intake en daaropvolgende behandeling is 12 weken.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

BIG registratie GZ-psycholoog 39919015325  / psychotherapeut 59919015316

AGB code praktijk 94065976/ AGB code hulpverlener 94061475