Marian Blokland

Marian Blokland is GZ-psychologe en psychotherapeute. Zij werkt zowel met volwassenen als met kinderen en jeugd. Zij is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Zij geeft zowel individuele behandelingen als groepsbehandelingen.

Naast haar werk als therapeute is zij ook actief betrokken als docente schematherapie bij schematherapieopleidingen.nl, werkt zij in de jeugd GGZ en is zij supervisor VGCT, leertherapeute en supervisor schematherapie.

Op dit moment hanteert zij een tijdelijke cliëntenstop.

Ik houd me aan de tarieven die de verschillende verzekeringen vergoeden per behandeling. Voor mensen die zelf de behandeling willen betalen, hanteer ik de NZa-tarieven. Wanneer iemand vanwege een duidelijke reden niet komt voor een afspraak wordt hierover overlegd en bij een geldige reden wordt er niets in rekening gebracht.

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat u de factuur zelf dient te betalen maar dat u wel recht heeft op een gehele of gedeeltelijke vergoeding, afhankelijk van uw verzekering. Heeft u een restitutie-verzekering dan wordt uw behandeling gewoon vergoed. Bij een naturapolis heeft u recht op een gedeeltelijke vergoeding en betaalt u daarbij een eigen bijdrage. Informeer daarover bij uw eigen zorgverzekeraar.

Het goedgekeurde kwaliteitsstatuut ligt ter inzage in de praktijk van Marian Blokland.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

BIG registratie GZ-psycholoog 0905729925 / psychotherapeut29050729916

AGB code praktijk 94064044 / AGB code hulpverlener 94009901